© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
Werk Visie Klanten Download

Een kleine greep uit ons archief. Print, online, ruimtelijk of speciaal voor OV, VastinVorm maakt er werk van.


Wij leggen graag uit welke voordelen u heeft bij een samenwerking met VastinVorm! Korte lijnen duidelijk en helder!


Onze klanten vertellen u graag over de samenwerking met VastinVorm. Hun ervaringen zeggen genoeg over onze inzet.


In een regelmatig terugkerend pdf-nieuwsitem proberen wij een overzicht te geven, waar wij het nu zo druk mee hebben.In "wat hebben ze nu weer gedaan" pdf's proberen we regelmatig een overzicht te geven waar VastinVorm zich mee bezig houdt.  Ook ons jubileumboek is hier te downloaden als pdf.


opmaatmei.jpg

Spelen met water, daar zijn we goed in. Althans spelen met de visualisatie van complexe waterbeheer processen. Dat hebben we weer mogen tonen in alle communicatie van de WaterStraat.


opmaatwinter2017.jpg

Soms kan een illustratie in kortere tijd meer informatie overdragen dan tekst. Ook kan een beeld aanzetten tot het lezen van een tekst. Prikkelen, aandacht trekken en verduidelijken.


opmaatjubileum.jpg

Ons 20-jarig jubileumboek. In dit boek bespreken wij samen met enkele specialisten uit ons vak de veranderingen. Ook laten we zien dat wij ondanks èn dankzij deze veranderingen, mooi werk blijven maken.


opmaat2017.jpg

Wanneer vormgeving goed doordacht is past er alles in. Zo wordt het begin echt het halve werk. Een visie leidt tot een beeldtaal en een kleurenpalet, een oplossing voor alle communicatie. Zo bespaar je later tijd en geld!


opmaatjuni.jpg

Een overzicht hoe wij het nieuwe EHBO boekje hebben veranderd. Van opzet van de fotografie tot het grafisch helder maken van de handelingen, alles hebben we onderzocht en wanneer het kon verbeterd.


febropmaat.jpg

Dit keer willen we aan de hand van ons werk duidelijk maken hoe belangrijk een duidelijke visuele identiteit is. En hoe vind je die juiste verhouding tussen herkenning, opvallen en duidelijkheid.


opmaatzomer.jpg

Hoe maak je complexe technieken duidelijk aan een groot publiek. En hoe bind je al deze informatie en presentatiemiddelen tot één geheel. Voor Vastinvorm een boeiende klus.


opmaatapril.jpg

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden is het gezegde, maar is dat ook zo? Een lijnillustratie kan in ieder geval een hoop duidelijk maken. Download de pdf voor meer uitleg en voorbeelden.


opmaatmaart.jpg

Wat maakt nu eigenlijk een huisstijl zo persoonlijk. Niet alleen een logo en een kleurtje. Het gaat om precies dat uit een gesprek te halen dat er toe doet. Zodat de klant zichzelf terug ziet in het resultaat.


opmaatbudget.jpg

Deze keer willen we het graag hebben over budget. En hoe een beperkt budget kwaliteit niet in de weg hoeft te staan. Overtuig jezelf en download de pdf voor meer uitleg en voorbeelden.


wathebben1.jpg

Voor het Ministerie van Algemene Zaken mochten wij het beeldmerk en andere uitingen voor het Congres voor Overheidscommunicatie ontwerpen. Download de pdf voor meer uitleg en voorbeelden.Mail LinkedIn Twitter Route

Heeft u een vraag of opmerking, maak gerust gebruik van het contactformulier en u krijgt zo snel mogelijk een reactie!


Wij zijn natuurlijk ook te vinden op Linkedin.


Ons Twitter account proberen we bij te houden maar hoort u even niets dan hebben we het gewoon te druk!


VastinVorm is aan het werk in de Mijnbouwstraat 120.
Dit is gebouw 3 in de TU wijk. Ingang Sciencecenter.