© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
Werk Visie Klanten Download

Een kleine greep uit ons archief. Print, online, ruimtelijk of speciaal voor OV, VastinVorm maakt er werk van.


Wij leggen graag uit welke voordelen u heeft bij een samenwerking met VastinVorm! Korte lijnen duidelijk en helder!


Onze klanten vertellen u graag over de samenwerking met VastinVorm. Hun ervaringen zeggen genoeg over onze inzet.


In een regelmatig terugkerend pdf-nieuwsitem proberen wij een overzicht te geven, waar wij het nu zo druk mee hebben.


art1.jpg

huisstijl en logo ontwerp

Artikel 1, Meldpunt discriminatie en pesten had een nieuwe huisstijl nodig. Een uitstraling die er toe doet. Onafhankelijk, beschermend, daadkrachtig en met kennis van zaken. Daar zijn we zeker in geslaagd!
Lees meer in onze pdf


hok-boekje-nieuw.jpg

vormgeving handleiding

Het Oranje Kruis koos VastinVorm voor het ontwerp en layout van de 27ste druk van Het Oranje Kruis boekje, de officiŽle handleiding voor EHBO. Van opzet van de fotografie tot het grafisch helder maken van de handelingen, alles hebben we onderzocht en wanneer het kon verbeterd.


sharedvalue.jpg

huisstijlontwerp

Voor Shared Value hebben we de huisstijl ontworpen. Uitgangspunt is de 3 eenheid met de client als middelpunt (welzijn + onderwijs + arbeidsmarkt). De 3 delen vormen de persoon in het centrum. Het overdreven perspectief symboliseert de persoonlijke groei.


TU.jpg

ontwerp en opmaak

Rapporten dienen duidelijk en overzichtelijk te zijn. Maar natuurlijk ook leesbaar. Voor de Technische Universiteit Delft hebben wij de balans gevonden tussen informatie en leesbaarheid. Na een geslaagd begin kunnen we nu verdere faculteiten voorzien van een eigen gezicht.


kinderenHypolyt.jpg

huisstijlontwerp

De vormen van de H in het logo van "kinderen van Hippolytus" symboliseren de bescherming en de aandacht van ouders en verzorgers voor de kinderen. De stichting verbindt de volwassenen die in het vroegere Hippolytus ziekenhuis geboren zijn.


igracgroot.jpg

brochure ontwerp

IGRAC is een instituut dat zich bezighoudt met grondwater wereldwijd. Het belang van goed grondwaterbeheer benadrukken wij met veel beeld.


montess_groot.jpg

ontwerp en drukwerk begeleiding

Dat goed ontwerp niet duur hoeft te zijn bewijzen we met het werk voor de Delftse Montessorischool. Fotografie doen we zelf, de teksten komen van de school en het drukwerk wordt uitgevoerd op een budget-vriendelijke manier. Het resultaat is vol kleur en plezier.


goedomtewetengroot.jpg

ontwerp in de huisstijl

Voor het Ministerie van OCW hebben wij een promotioneel boekje ontworpen. Het onderwerp, wetenschap, is op een frisse wijze verbeeld met kleurvlakken, grafieken en fotografie. Binnen de huisstijl van de overheid vonden we nog genoeg ruimte voor creativiteit.


runnerz.jpg

huisstijlontwerp


Voor Runnerz verzorgen wij alle uitingen. De naam, het logo, de huisstijl en alle uitingen die gaan volgen komen uit de koker van VastinVorm. Wij verzorgen het gehele proces van ontwerp tot en met de introductie van het nieuwe merk.Mail LinkedIn Twitter Route

Heeft u een vraag of opmerking, maak gerust gebruik van het contactformulier en u krijgt zo snel mogelijk een reactie!


Wij zijn natuurlijk ook te vinden op Linkedin.


Ons Twitter account proberen we bij te houden maar hoort u even niets dan hebben we het gewoon te druk!


VastinVorm is aan het werk in de Mijnbouwstraat 120.
Dit is gebouw 3 in de TU wijk. Ingang Sciencecenter.